Goddag!

Lite trög start idag.
Skippade morgonflytet - men sitter nu men en Modifast - kaffesmak som en BRUNCH! Jag tycker den är BY FAR den godaste shaken av de alla!
 
Jag tror inte denna veckas nedgång är så stor som de andra veckorna. Det har runnit av nästan 10 kilo på 3 veckor och jag tjuv-vägde mig i helgen och det så ut som om jag stod still, några hekton ned bara.
 
 
Man blir lite bortskämd när man rasat i vikt. Målet var att gå ner 8 kilo innan operation, skönt att det är gjort. Men jag har så svårt att få in tanken om att varje kilo, hekto och gram som rinner av kommer nog aldrig tillbaka igen. Måste peppa mig själv mer. 
Men att fokusera på flytet är inga problen, jag har lätt för att snöa in, på både det ena och det andra. Och hade jag inte varit så lat till min natur hade jag säkert kunnat gjort mirakel hahaha :D
 
 
Ska sitta med lite administrativt nu några timmar, fast man har ledigt från jobb...men men thats life :D
 
See ya!
 
Pax!
Jonaz
 
 
Laura:

Grattis och ja, kaffesmaken är nog godast! ;)
Ha en underbar måndag!

Svar: Du oxå! Det är SOL ute idag. Tagit en skön promenad i solen. Ska strax iväg till Malmö för lite kvällsjobb :D
Jonaz

Sofia:

När jag levde på flyt, första veckan gick jag ner 7 kilo tror jag haha, men det är ju vatten så att säga. Veckan efter gick jag också ner en hel del men sen fan 3 veckan tror jag jag gick upp 1 kilo och blev jätte nervös. Jag skulle nämligen gå ner 17 kilo innan operationen och hade 6 veckor på mig. Men sen rasade jag igen och slutade på minus 22 istället =) Så nöjd haha. Men du är skit duktig!!

Svar: Det är ju as-bra! Jag försöker hålla koll på kalorierna och varva med lite vanliga soppor, för jag vill inte att jag ska vara dödstrött på sopporna när jag ska flyta bara på dem de 2 sista veckorna!
Jonaz

Kommentera inlägget här: