Aqua Zinger

Fyll bottenfiltret med frukter, bär, örter eller grönsaker, skruva på det på Aqua Zinger, fyll på med vatten, skaka och zing! Du har smaksatt vatten som är godare och billigare än det i affären!
 
Denna produkt råkade jag surfa förbi igår, och jag blev genast intresserad! Tycker detta verkar vara en bra och smidig produkt för oss som dricker mycket vatten och vill spetsa till det!
 
Beskrivning av produkten:

Är du en av alla de som brukar köpa smaksatt flaskvatten? På något sätt känns det lite konstigt att betala för vatten, det är ju liksom något man har i kranen och till och med badar i – bokstavligt talat. Men samtidigt: smaksatt vatten är ju så gott och ger den där lilla guldkanten på vardagen man eftersträvar!

Med Aqua Zinger kan du göra ditt eget smaksatta vatten att ha med dig hela dagen – helt utan tillsatta smak- och aromämnen! Skruva av botten på Aqua Zinger, lägg i ditt egna val av färska frukter, bär, örter eller grönsaker, skruva på den igen, fyll Aqua Zinger med vatten, skaka och låt stå en liten stund. Zing! Tack vare metallbladen och filtret i botten lösgörs maximalt med smak utan att något fruktkött följer med, och du kan till och med fylla på med nytt vatten ett par gånger innan smakerna sinar. Att ”zinga” är helt enkelt godare, billigare och mer miljövänligt än att köpa färdigt!

Det mesta går att ”zinga”, till exempel melon, grapefrukt, myntablad, jordgubbar, kiwi, äpplen, blåbär, hallon och så vidare. Troligtvis kan man också zinga hamburgervatten, men det har vi inte provat. Testa själv!

(Vad begreppet ”zinga” betyder har vi inte förstått exakt, men vi tror att det är ett samlingsbegrepp för all njutning som Aqua Zinger skänker. Så, zinga på!)

 

Fakta om Aqua Zinger

  • Fyll botten på Aqua Zinger med färska frukter, bär, örter eller grönsaker. När du skruvar på den krossas innehållet av metallbladen. Skaka, låt stå en stund, drick!
  • Rymmer 0,6 liter
  • Tättslutande lock
  • Fyll gärna på vatten igen och igen, men smakerna är starkast de första 1-2 påfyllningarna
  • För varma och kalla drycker
  • Kan användas med kolsyrat vatten
  • Locket fungerar också som ett litet handtag
  • En portion vatten håller ca 3 dygn i kylskåp, ca 12 timmar on the go
  • Dubbla väggar av rostfritt stål för "termoseffekt"
  • Enkel att rengöra, normalt sett krävs bara rinnande vatten
Är det någon som har denna Aqua Zinger? Vad tycker ni om denna flaska? Tror jag ska beställa en till augustisemestern :D
 
Pax!
Jonaz
shadaim12.wordpress.com:

Fiffigt :D

Svar: Ja, jag ska nog beställa en och testa...låter gott att ha i kylen...
Jonaz

Mia:

Halloj, jag har inte denna men en centrifug som jag kör frukt o grönt i. Sen har jag bär i vattenflaskor i kylen så de smakar ja hallon av hallon osv. Gott o enkelt. men denna ser kanon vettig ut. Väntar o se vad du säger så kan det kanske bli en ny kompis i köket./Mia

Svar: Den är beställd, återkommer med utvärdering när den har kommit och blivit testad ett par ggr!
Jonaz

Kommentera inlägget här: