Flytperioden är gastronomiskt sett urtrist. Jag såg till att krydda mina shakes och soppor så mycket som fantasin bara tillät. T ex pepparmintsolja i jordgubbsshaken=polkagris, eller i chokladpuddingen. Lakritspulver i hallonshaken är inte fy skam. Och riktigt vaniljpulver i vaniljshake och -pudding. Och så chili och vitlök, spiskummin etc i matsopporna.
Jag såg också flytperioden som en avgiftning för både kroppen och själen. Den underlättar för det nya förhållandet till mat som kommer sen.
Keep up the good mood
Hörru, det är dööötrist ! Jag flöt i 4 veckor, skulle gå ner 12 kg. Det "jobbiga" kom i vågor, vissa dagar "flöt det på" (höhö;) rätt bra, andra dagar sög stenhårt och jag hatade alla andra som åt mat. Jag drömde om KORV OCH MAKARONER ! :P haha. Men jag tröstade mig hela tiden med att det snart är över, och peppade mig med att "varje kilo jag nu tappar, de är kilon jag ALDRIG mer kommer att få tillbaka" ... Du är jätte duktig ! =D Och du kommer att palla, självklart ! Du vill det här så jävla gärna, så du kommer lyckas ! I know it. Hejja superduktiga du !
Hej, nybliven läsare till din blogg! Jättekul med en kille som delar med dig av erfarenheterna!😊
Jag fick en snabb tid till operation då jag blivit godkänd, hade 6 veckor på mig att gå ner 6 kg, och operstionsdagen var den 27 juli, så ingen sommarmat på HELA sommaren! Midsommarafton va inte så kul...😕
Men motivationen fanns ju där, så jag lyckades gå ner 13 kilo på de veckorna.
Håll ut, shakesen är en pina, men sen har man ju resten av livet på sig att njuta!😄
Kram/ Gabriella