Sweet friday

Love is in the air! Imorgon stundar 3 vigslar - härligt med kärlek! Sedan väntade det faktiskt lite kärlek på mig när jag kom hem! Ljuvlig fredag! Ha en skön helg!
Pax!
Jonaz

Kategori: Jag
Sanna:

Blir inte alls avundsjuk ;) <3

sanne:

Länge sedan du uppdaterade, allt bra med dig :)? Kram

Diana :

Kikar in varje dag men var har du tagit vägen?

Sara i Uppsala:

Hur går det för dig? :-)

Vibeke Svedenborn:

Hej!
Vet inte om jag gör rätt eller fel som skriver, men jag gör det ändå :-)
Du döpte vår son, Theo, i september 2012 och jag träffade dig senast i Svalövs kyrka vid avslutningen för Montessoris förskola och du kände igen både Theo och Julia. Så personligt och så imponerande. Jag noterade att du tappat i vikt och jag minns att du glatt svarade att 40 kg bara runnit av dig.
Jag jobbar lite med vikt och hälsa och har ett allmänt intresse kring det. Skulle gärna vilja fråga dig lite av varje om det är ok. Jag träffar patienter som står i valet och kvalet angående GBP eller inte och jag tänker att ju mer info man har desto verkligare bild kan man förmedla.

Om du skulle tycka det är ok att diskutera ämnet lite, så skicka ett mail med et "ok", så formulerar jag frågor efter det.

Hoppas du känner dig nöjd med ditt val och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter.

Vänliga hälsningar Vibeke

anette johansson:

Hur e de med dig? Vad har du tagit vägen?
Kram på dig! // Anette

Sofia:

Hej vännen, hoppas allt är bra med dig! Har börjat bloggat lite smått =) Ser att du inte uppdaterat nått men hoppas allt är bra med dig!! Kram <3

Kommentera inlägget här: