Tjockisfamiljen! En liten påminnelse!

Camilla har startat en grupp på Facebook som heter ”Tjockisfamiljen”. Jag citerar Camilla:

"Hörni, jag har skapat en dold grupp på Facebook för oss där vi kan prata lite mer privat och boka träffar och sådär. Alla som har gjort en operation, ska göra en operation, vill få ur sig lite funderingar eller helt enkelt bara känner för lite virtuell kärlek är välkomna – såklart!

Lägg till mig på Facebook: Camilla Hedberg Feiler så stoppar jag in er i gruppen direkt :)"

Detta är en sluten grupp där vi i lilla Tjockisfamiljen kan ge och få lite virtuell kärlek och pepp, boka träffar och prata om allt mellan himmel och jord, operation och fläsk, vikt och hets, resultat och biverkningar, funderingar och problem.

Ordningsregler för gruppen:

- Här är vi snälla mot varandra, att ifrågasätta någon/något är självklart ok, men det görs på ett schysst och trevligt sätt.

- Det som sägs i gruppen stannar i gruppen. Eventuella bilder får inte användas utan upphovsmannen eller -kvinnans tillåtelse.

- Gruppen existerar, men dina arbetskamrater eller dina vänner behöver (och ska) inte veta VILKA som är medlemmar och vad som sägs. Ingen ska således lämnas ut: varken i cybervärlden eller "IRL".

- Den som beter sig på ett otrevligt sätt eller på något annat sätt bryter mot gruppens regler kastas genast ut med valkarna före.

 

Pax!

Jonaz

Anette:

Hiihihihi med valkarna före! Den va bra!
Ha en trevlig helg ,fina du! // Kram
Ps. var hittar du dina bilder? :))

Svar: Ja, det är redan 16 grader här LJUVLIGTHehe, min a bilder sitter jag & min sjuka humor och letar efter på google hehe
Ha en skön helg min vän!
Kram kram
Jonaz

Caroline:

Världens bästa tjocka, lilla familj.

Svar: woohoo...so we are <3
Jonaz

Ida:

Åh, den familjen vill jag också tillhöra! Skickar vänförfrågan direkt! :)
Kram Ida

Svar: Varmt välkommen Kram
Jonaz

Maria:

Jag med, skickar vänförfrågan nu :)

Wihoo !


Svar: Wooho, underbart!
Jonaz

Kommentera inlägget här: